Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Matthijs van Hoek en Erwin Verhaert Papendrechtse kampioenen bij de ZHK senioren
19 jun
2022

Vandaag 19 juni was het dan zover, de jaarlijkse Zuid-Hollandse Kampioenschappen (ZHK), waaraan Erwin Verhaert en Matthijs van Hoek aan meededen als dubbelkoppel.

De pouleronde kwamen ze relatief makkelijk door. De poule was een klein poultje van 3 koppels. Hier werden zij al snel 1e van de poule met 2x een 3-0 winst! Vervolgens kregen ze na het behaalde resultaat een zogenoemde 'bye' want voor hen betekende dat ze gelijk in de halve finale stonden. Toch was het na de poule ronde even aankijken hoe het met Erwin ging, want bij de laatste partij van de poule schoot het bij Erwin in zijn kuit.

Uiteindelijk was de halve finale aan de beurt. Deze werd door hen afgesloten in 4 games en zo kwamen ze in de finale terecht. De finale speelden zij tegen Ramon Brand (De Treffers) en Elly Luo (TOGB). Dit was een waanzinnige partij die zij wederom in 4 games naar zich toe trokken, namelijk 11-8, 12-10, 10-12 en 11-8. In de 4e game maakte Erwin een waanzinnig mooi punt waardoor zijn kuit nog iets meer begon tegen te werken. Maar uiteindelijk trokken beiden aan het langste eind en hebben ze een 5e set kunnen voorkomen.

Achteraf hebben ze nog een goed gesprek gehad samen en kwamen ze erachter dat ze hier toch die paar keer voor getraind hebben en het resultaat er mag wezen! Ze hielden elkaar kalm en communiceerden veel en goed met elkaar, waardoor Matthijs van Hoek en Erwin Verhaert uiteindelijk zich Zuid-Holland kampioen E licentie dubbel mogen noemen!