Welkom

op de website van de TTV Papendrecht!

Op deze website vindt u informatie over onze vereniging,
zoals bestuurssamenstelling, speelavonden, onze geschiedenis en de locatie.
Enkele foto's geven een indruk van onze gezellige vereniging
Tevens is er actuele informatie over de competitie: uitslagen, standen en persoonlijke resultaten.
Tenslotte kunt u in de agenda lezen welke teams wanneer moeten spelen
en wanneer er toernooien en andere evenementen gepland staan.
Opzeggen lidmaatschap: zie rubriek Informatie - lid worden
Ongewenst gedrag ? Meld dit bij het vertrouwenspunt van het NOC/NSF

HomeNieuwsInformatieEn dan ditCompetitieAgendaFoto'sContactSponsors

Stappen in huisvestingswensen
18 nov
2019

In vervolg op diverse eerdere besprekingen en na de presentatie aan de leden tijdens onze seizoensopening, zijn afgelopen week volgende stappen gezet in het kader van onze huisvesting op langere termijn.

Eerst heeft voorzitter Rob van den Bos bij de voetbalvereniging VV Papendrecht als vertegenwoordiger van de TTV Papendrecht een intentieverklaring mede ondertekend. De intentieverklaring is alleen een bevestiging dat geparticipeerd wordt in de plannen om te komen tot een 3e sportcluster in Papendrecht, namelijk op het Slobbegors.

En afgelopen woensdagavond hebben wethouder Paans en beleidsambtenaar Hans van Rijsbergen een werkbezoek gebracht aan de TTV Papendrecht. Van onze zijde waren daarbij voorzitter Rob van den Bos, secrataris Moos Markesteijn, vice-voorzitter Jan Tillemans en de vertegenwoordiger van de commissie huisvesting Harm Hogendoorn.
Mede via een video-presentatie heeft Rob ons reilen en zeilen verwoord, waarbij met name onze huisvestingswensen extra aandacht kregen.

Lees meer...

Kilian van Rooijen en Luc Korteland winnen tafeltennistoernooi voor basisscholen
23 okt
2019

Zoals gebruikelijk organiseert de tafeltennisvereniging TTV Papendrecht in de herfstvakantie een toernooi voor basisscholieren uit de hoogste groepen.

Dit jaar werd er een 6-kamp gespeeld voor de jeugd uit groep 7/8 en de overige deelnemers werden in 2 andere poules verdeeld.
Genoeg partijtjes voor alle deelnemers en door hun enthousiasme verliep het toernooi uiterst soepel.

De 6-kamp (6 spelers spelen allemaal tegen elkaar) werd dik verdiend gewonnen door Kilian van Rooijen (Oranje Nassau) die alle partijen ongeslagen bleef. Cas v.d. Wens (Prins Floris) moest alleen het onderspit delven tegen Kilian en werd derhalve 2e. Dean Beishuizen (Prins Constantijn) won 3 partijen. Hij verloor nipt met 11-8 in de 5e game van Cas, maar moest Kilian al na 3 games feliciteren, toch genoeg gescoord voor de 3e plaats. De andere spelers in deze poule noteerden minder zeges, maar men legde zich niet zo maar neer bij een nederlaag, gezien de vele keren dat er een beslissende 5e game gespeeld moest worden.

De overige deelnemers speelden allen een 5-kamp in 2 poules en de kruisfinales daarna dienden de winnaar op te leveren. In deze poules werden de partijen beperkt tot 2 games.


Lees meer...

Geslaagde operatie afzettingen
06 okt
2019

Tijdens een van zijn uitwedstrijden had Kevin Nugteren gezien hoe men elders de steeds opnieuw doorgezakte afzettingen met een versteviging weer in hun oorspronkelijke model had weten te krijgen.

Nadat hij dit idee ook bij een van onze afzettingen had uitgeprobeerd, bleek dit goed te werken. Op een zondag -met alle ruimte in de lege zaal- is hij vervolgens met zijn vader Arie en met Michelle van der Spek aan de slag gegaan en hebben zij gezamenlijk zo’n 30 afzettingen weer in model gekregen.
Hulde voor deze vrijwilligers!

Lees meer...

Nog geen koplopers na de competitiestart
24 sep
2019

De teams van de TTV Papendrecht draaien nog niet als gehoopt. Hieronder een beknopt overzicht van de resultaten per team.

Senioren

team 1 duo hoofdklasse
In deze klasse degraderen -in principe- 3 van de 6 teams. De duo spelers hebben zich dit seizoen versterkt met Dinh Duc Dao, onze speler met de hoogste ranking bij de competitiestart. Tegen Twenty-One Up 1 uit behaalden Dao en Eddy van Weelde geen persoonlijke score, maar samen wonnen ze wel het dubbel. Thuis tegen Taverzo 1 wonnen Eddy en Winnie van Rooij beiden een van de 2 enkelpartijen en noteerden ze opnieuw het dubbel op naam van Papendrecht 1. Met de behaalde 4 punten staat het team nog even (?) op de 5e plaats.

team 2 in de 1e klasse
… verloor de eerste 2 wedstrijden. Vooralsnog is Bas van Oers de enige die redelijk scoort. Ondanks het feit dat dit team 9 spelers bevat, wordt de roep om de non-playing captain Patrick van Vooren aan het team toe te voegen alsmaar groter. Maar ja, Patrick is onze penningmeester en een extra competitiespeler kost ook extra centjes, dus nóg een versterking zit er niet in.
a.s. Vrijdag ontvangt Papendrecht 2 de selectie van TaLaNi uit Nieuwpoort, beide teams willen uit de degradatiezone.

team 3 in de 2e klasse
…. is een echte middenmotor. Dao, de beide Den B(r)oertjes en Kevin Nugteren doen niet voor elkaar onder. En dan is Erwin Verhaert nog niet eens achter de tafel verschenen. Benieuwd of ze donderdag, op bezoek bij het hoger genoteerde De Treffers 2, deze concurrent kunnen passeren op de ranglijst.

team 4 in de 2e klasse
…. speelde gelijk en noteerde een nipte overwinning. Goed voor de 2e plaats. Dit resultaat is vooral te danken aan de persoonlijke scores van Colin Lodder en Piet den Dikken die samen ook voor 2 dubbelpunten tekenden. Rian van den Tempel blijft nog even achter, maar zal wel bijtrekken, toch?

team 5 in de 3e klasse
… verloor thuis van koploper Het Centrum 1 en won uit met 4-6 van Xerxes 5. Voorlopig bij de middenmoot uit de gevarenzone. In de 2e wedstrijd verraste Michelle van der Spek met een klinkende overwinning in 5 games op Rodney Lemmob, die toch een aanmerkelijk hogere ranking heeft.

team 6 in de 3e klasse
… begon weliswaar met een 6-4 nederlaag in Rotterdam tegen Xerxes 3, maar won vorige week thuis met 9-1 van het 2e team van PITT ’75 en kwam hiermee op de 2e plaats in de poule. Rin scoorde 5 uit 6, merkwaardig genoeg was juist hij de enige die thuis een puntje liet liggen. Morgen, woensdag, reist het team naar Sleeuwijk voor de traditionele ontmoeting met VCS 1. Hoewel de gastheren nog slechts 4 punten scoorden zal er van onderschatting zeker geen sprake zijn.


Lees meer...

Patrick van Vooren wint het geel in het Tourploegspel
28 jul
2019

Met een record aantal dagzeges is Patrick dit jaar de meer dan overtuigende eindoverwinnaar en mag hij, naast de gele trui in ontvangst nemen, een jaar lang de wisselbokaal poetsen.

Vanaf de 1e tot en met de laatste etappe reed Patrick vooraan en elke dag opnieuw wist hij de aanvallen op de trui te pareren. Tijdens de afgelopen weken bleken Monica van Bokhoven (2e plaats) en zowel Dennis als Davey den Boer geduchte concurrenten. 

Organisator Eef Schouten had dit jaar wederom 22 deelnemers aan het spel bijeengesprokkeld en met zijn eigen team streed ook hij mee om het ereschavot te halen. Uiteindelijk werd hij 3e. Titelverdediger Rian van den Tempel was dit jaar enigszins uit vorm, maar draagt natuurlijk met liefde de wisselbeker over aan Patrick.

Vandaag was de slotetappe met de finish in Parijs op de Champs-Élysées. In de sprint deelden Davey den Boer en Patrick an Vooren wederom de dagzege.

Een verslag van alle etappes was dagelijks te volgen op deze website in de rubriek ENDANDIT. Daar zijn ook alle details in een spreadsheet te zien.

Eef Schouten, bedankt dat je ons weer voor 3 weken leuk hebt bezig gehouden, en nu de extreme hitte weer voorbij is: dinsdag weer trainen !!!

Hetty Riet overleden
27 jul
2019

Vandaag kregen wij het bericht dat op 26 juli jl. Hetty Riet is overleden.

Hetty heeft lang geleden bij ons actief getafeltennist, maar was de laatste jaren vooral een frequente deelneemster aan onze klaverjasavonden.

Hetty, rust in vrede.

Onze deelneming gaat uit naar Gerrit, familie en vrienden.

Een scan van de rouwkaart vindt u in het bericht op de pagina EN DAN DIT